MadNes

Madnes Ameland 2013MadNes is een strandevenement wat bol staat van de sportieve en muzikale activiteiten.

De organisatoren weten ieder jaar een bonte verzameling van wind-, strand- en kitesurfers, skaters, vliegeraars, wakeboarders en veel muzikanten naar het strand te krijgen. En daar komen natuurlijk ook weer veel bezoekers op af.

Madnes Ameland 2013In een gemoedelijke sfeer genoten ruim 1500 toeschouwers en deelnemers oa van een gevarieerd aanbod van een groot aantal muzikanten. Maar meedoen aan 1 van de vele clinics of met eigen materiaal blijft natuurlijk het leukste. Hoewel, het is ook prima toeven op het terrein waar vele stands met info, materiaal en deskundig advies te krijgen was. Bovendien werden er ook andere workshops gegeven zoals bijvoorbeeld paaldansen!

Madnes Ameland 2013Een belangrijk aspect van het 3-daagse festival is dat het strand schoon wordt achtergelaten. Met respect voor de natuur wordt alle afval steeds weer opgeruimd. Het verzamelen gaat eigenlijk constant door en iedereen wordt er ook op gewezen. Een prima initiatief.

MadNes 2013: onder fantastische weersomstandigheden een geslaagd muziek-, skate en surf festival waar veel mensen van genoten hebben. Madnes Ameland 2013Meer foto’s kun je hier bekijken.

Veel plezier! Madnes Ameland 2013

 

 

 

Vindt je dit leuk? Download dan mijn e-book en ontvang als bonus seintjes als er nieuwe artikelen op deze site staan.

 

1 reactie op “MadNes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>